Yol verme kavgası kanlı bitti

Şişli’de yol verme tartışması üzerine çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

OLAY, Büyükdere Caddesi Ecza Sokak önünde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aynı istikamette ilerleyen iki araç sürücüsü yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Araçlarından inip kavgaya tutuşan iki sürücüden biri belindeki tabancayı çekti. Bir el ateş eden kimliği belirsiz sürücü daha sonra otomobili ile olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Saldırı sonucu elinden hafif şekilde yaralanan 34 GY 414 plakalı araç sürücüsü Mustafa Irgat, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Haberi alan yaralı yakınları ise olay yerine gelerek bilgi almaya çalıştı.

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri ise çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme başlattı. Kaçan sürücünün yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

24 Oca 2015 - 23:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber