Yol kenarında iki ceset bulundu

Çorum’un Kargı ilçesinde yol kenarında tabanca ile vurulmuş biri kadına ait iki ceset bulundu

OLAY, Kargı ilçesine bağlı Pelitcik Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, olay yerinden geçerken kokudan rahatsız olan bir çoban, kokunun kaynağını merak etti. Çevreyi araştırdığında yola yakın ormanlık alanda iki ceset gören çoban olayı jandarmaya haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Jandarma ekipleri, elleri arkadan bağlanmış ve tabanca ile öldürülmüş biri erkek iki cesetle karşılaştı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cesetler Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yapılan incelemelerin ardından erkek cesedin M.Y.(20)’ye, bayan cesedinin ise Ö.A.'ya (25) ait olduğu ve şahısların yaklaşık bir haftadır kayıp oldukları öğrenildi.

Yapılan incelemenin ardından cesetler otopsileri yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürdüğü bildirildi.

13 Haz 2015 - 16:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber