Yer yarıldı içine girdi

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bir inşaatın yakınına park edilen kamyonet meydana gelen göçük nedeniyle temel kazısına düştü

OLAY bugün  Rıfkı Başkaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Doğubayazıt Belediyesi'ne ait kent konseyi binası bir ay önce AVM yaptırılmak için yıkıldı. AVM'nin temel kazısı yapılırken, çevrede güvenlik duvarı çekildi ve göçük olasılığına karşı uyarı levhaları asıldı. Levhalara aldırış etmeyen iki sürücü araçlarını inşaat bitişiğine park etti. Bu sırada toprak kaydı, park halindeki 04 D 0992 plakalı kamyonet 5 metre derinlikteki çukura düştü. Olay yerine gelen polis, caddeyi şerit çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı.

Caddede çatlaklar oluşurken, inşaat alanına düşerek hasar gören kamyonet ile park halindeki 19 A 483 10 İran plakalı otomobil vinç yardımıyla kurtarıldı.

26 Tem 2014 - 19:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber