Yatağın altında kalan bebek can verdi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, yatağın altında kalan 9 aylık bebek boğularak hayatını kaybetti.

OLAY, 100. Yıl Mahallesi Kümeler Evler’de Karakuş ailesinin yaşadığı evde meydana geldi. Baba Ramazan Karakuş, kızı Mihraç Karakuş’u uyuması için yatak ve yorganların bulunduğu odaya bıraktı. Daha sonra kızını kontrol etmek için odaya giren baba Ramazan Karakuş, kızının üzerine yatak ve yorgan yığınının devrilmiş olduğunu görüp eve sağlık ekibi çağırdı. Mihraç Karakuş, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Karakuş’un cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

23 Eki 2014 - 16:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber