Yaşlı kadını bakın nasıl dolandırdılar

Kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp yaşlı bir kadını dolandıran 2 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 14 Ocak günü Konya Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran P.U. (68) adlı kadın, kendisini polis ve savcı olarak tanıtan A.B. (25) adlı kişi adına 24 bin 325 lira, O.G. (34) adlı kişi adına da 15 bin 191 lirayı banka aracılığıyla havale yaptığını ve daha sonra dolandırıldığını farkettiğini belirterek şikayetçi oldu.

Polis tarafından yapılan inceleme sonucu, şüpheli A.B. ve yanında bulunan K.G. (31) adlı kişi, paranın havale edildiği bankanın Sirkeci şubesinde Güven Timleri ekiplerince suçüstü yakalandı. Dolandırıcılık olayına karışan O.G. adlı şüpheli de 15 Ocak günü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince Sultangazi’de yakalandı.

Şüphelilerden K.G.’nin, Konya, Adana, Giresun ve Kahramanmaraş’ta çeşitli dolandırıcılık olaylarına karıştığı ve firari olarak arandığı tespit edildi.

Emniyet’teki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden A.B. ve K.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 Oca 2015 - 09:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber