Yanan araç mahalleyi yaktı

Manavgat'ta çıkan yangında iki araç ve bir market tamamen yandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Manavgat’ın Ilıca Mahallesi'nde gece 04.00 sıralarında bir marketin bulunduğu 4 katlı binanın arka bölümünde bulunan 07 LA 665 plakalı kamyonette henüz nedeni belli olmayan şekilde yangın çıktı. 07 LFN 75 plakalı kamyonete de sıçrayan alevler, büyüyerek yan tarafta bulunan binanın zemin katındaki market ile birinci katta bulunan markete ait ofise de sıçradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye amirliğine bağlı ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ayrıca 4 katlı binada maddi hasar oluştu. Gece patlama sesiyle uyandığını belirten market sahiplerinden Alper Gülaçan "Pencereden baktığımda araçlardan birisinin lastiklerinden başlayarak yanmakta olduğunu gördüm. Hemen yanan araca su ile müdahale etmeye başladık. Ama kısa sürede yanan aracın yanında bulunan diğer aracımıza yangın sıçradı ve büyümeye başladı. Araçların ardından marketin arka bölümünde depo olarak kullandığımız bölüme oradan da markete ulaştı. İtfaiyelerin gelerek müdahalesi sonucunda yangın söndürüldü. Kısa sürede büyüyen yangın 2 aracımızın tamamen kül olmasına, markette sattığımız ürünlerin bulunduğu depo bölümünün ve 1. katta ofis olarak kullandığımız bölümlerin tamamen yanmasına, marketin de büyük çapta zarar görmesine neden oldu” dedi.

 Marketin bulunduğu yerde 4 ayrı güvenlik kamerasının bulunduğu ve olayın ardından incelemelerde bulunan Jandarma ekiplerinin yangında hasar gören kameralardaki görüntülere ulaşabilmek amacıyla kameraların sabit diskini kriminale göndereceği bildirildi.

26 Eki 2015 - 17:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber