Vicdansız evlat babasını hastanelik etti

Karabük'te, işçi emeklisi 63 yaşındaki Mehmet S., sosyal yaşantısına karıştığı gerekçesiyle 39 yaşındaki kızı S.S. tarafından dövüldü. Yüzüne aldığı darbeyle yaralanan Mehmet S. hastaneye kaldırılırken kızı gözaltına alındı

OLAY, akşam saatlerinde Aydınlıkevler Mahallesi'nde Mehmet S.'nin evinde meydana geldi. Anne ve babasıyla birlikte yaşayan S.S., iddiaya göre dışarıda fazla vakit geçirip eve geç gelmesi nedeniyle kendisine tepki gösteren babası Mehmet S. ile tartıştı.

İddiaya göre tartışma sırasında S.S., babasının yüzüne yumruk attı. Gürültüler üzerine Mehmet S.'nin komşuları polisi aradı.

Gözünün altında morluk oluşan Mehmet S., 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. S.S. gözaltına alınırken, annesi N.S. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

S.S.'nin daha önce de anne ve babasıyla geçimsizlik nedeniyle tartıştığı ve kavga ettiği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

26 Ara 2014 - 09:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber