Vergi rekortmeni iş adamına bıçaklı saldırı

Manavgatlı iş adamı ve eski vergi rekortmeni Mehmet Dursunoğlu, otomobiline binmek üzereyken arkasından yaklaşaran saldırgan tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı

MANAVGAT'TA bulunan ve 2006 yılı Manavgat vergi rekortmeni olan Dursev inşaatın sahibi olan Mehmet Dursunoğlu’nun, hemşehrisi ve arkadaşı olan Mehmet K.'yı inşaatlarında kalıpçı ustası olarak çalıştırdığı, ikilinin arasının bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle açıldığı iddia edildi.

Mehmet K.'nın bir süre önce otomobiline binmek üzere iş yerinden çıkan Mehmet Dursunoğlu’na saldırdığı ve otomobiline zarar verdiği gerekçesiyle Dursunoğlu tarafından hakkında dava açıldığı, olayın meydana geldiği gün bu mahkemenin son duruşmasının yapıldığı bildirildi. Manavgat Adliyesinde görülen davaya Dursunoğlu katılırken Mehmet K.'nın ise katılmadığı öğrenildi. Mahkemeden çıkan Dursunoğlu otomobiline binmek üzereyken arkasından saldıran Mehmet K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olayın ardından vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Mehmet Dursunoğlu ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Dursunoğlu, ameliyatın ardından Alanya Başkent Hastanesi Yoğun Bakım Servisine sevk edilirken, suç aleti bıçakla birlikte yakalanan Mehmet K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Eki 2015 - 16:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber