Valizin içinden çıkanlar kan dondurdu

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde içinde bomba olabileceğinden şüphelenilen valizde 30-35 yaşlarında parçalanmış kadın cesedi bulundu

MURADİYE Mahallesi 193 Sokak'ta bir valiz gören vatandaşlar, içerisinde bomba olabileceği şüphesiyle 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

Olay yerine bomba imha uzmanları ile birlikte gelen ekipler çevre güvenliğini sağladıktan sonra valizin içerisinden kan damladığını fark etti. Valizi açan polisler, elleri ve ayakları kesilmiş, vücudu yakılmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin ise genç yaşlarda bir kadına ait olduğu belirtildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, valizin bulunduğu mahalledeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

MERSİN'DE YÜZÜ SOYULMUŞ ERKEK CESEDİ BULUNMUŞTU

Mersin’de 8 Ocak’ta da boğazı kesilip yüzünün derisi tamamen soyulmuş kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunmuştu. Yapılan araştırma sonucunda cesedin bir dönem radikal El Nusra’da keskin nişancı olan Suriye uyruklu 40 yaşındaki Muhammed Al Ahras olduğu saptanmıştı.

13 Oca 2015 - 16:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber