Uyuşturucu bağımlısı genç cezaevinde intihar etti

Adana'da uyuşturucu bağımlısı bir kişi, 10 gün önce girdiği cezaevinde battaniye ile kendini kapıya asarak intihar etti. Baba Duran Ali Karakılçık, "Oğlum arkadaş kurbanı oldu, onu arabamı satıp kurtarmak istedim ama olmadı" diyerek isyan etti

EDİNİLEN bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu bildirilen Fuat Karakılçık (28) hakkındaki hırsızlıktan 18 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle 10 gün önce cezaevine girdi. Karakılçık bugün sabaha karşı cezaevinde uyuşturucu krizine girince, battaniye ile kendini kapıya asarak intihar etti. Sabahleyin odaya gelen gardiyanlar kapıyı açtığında Karakılçık'ın intihar ettiğini görünce yetkililere bilgi verdi. Karakılçık'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

AİLESİNİN CEZAEVİNE GİRDİĞİNDEN HABERİ YOK

Bu arada, Karakılçık sokakta gözaltına alınıp tutuklandığı için ailesinin cezaevine girdiğinden haberi olmadı. Bu sabah ise muhtar evlerine gelerek Fuat Karakılçık'ın cezaevinde intihar ettiğini söyledi. Baba ve diğer oğlu hemen adli tıp kurumuna gitmek için yola çıktı. Karakılçık'ın da cenazesi adli tıp kurumuna getirildi. Cenazeyi indirecek kimse bulunamayınca görevliler cenazeyi indirmek için vatandaş aradı. Bir süre sonra iki kişi bulunarak cenaze indirilip morga alındı. Bu arada baba Duran Ali Karakılçık ile oğlu adli tıp kurumuna geldi. Baba, oğlunun 10 gündür kayıp olduğunu, cezaevinde bile olduğundan haberleri olmadığı için oğlunun ölümünden dolayı şok olduğunu söyledi.

"ARABAMI SATIP KURTARMAK İSTEDİM AMA OLMADI"

Baba Duran Ali Karakılçık gözyaşları içinde adli tıp kurumunun önünde beklerken, oğlunu bu hale arkadaş çevresinin getirdiğini söyledi. Karakılçık, "Cezaevine düşmüş hiç haberimiz yok. Bir bilgi veren bile yok. Kaç gündür cezaevinde yatıyor bilmiyorum. 10 gündür oğlumdan haber alamıyordum. Ben mahvolmuşum Ankara'da tedavi yaptırdım olmadı. 'Altımdaki arabamı satıp tedavi ettireyim oğlum' dedim ama yok olmadı. Kanunlarımız yok kanunlarımız zayıf geliyor. 1.85 boyundaydı, çalışmıyordu, kafayı yemişti. Uyuşturucu alması için harçlık istiyor veriyorsun babasın mecbur veriyorsun siz olsanız vermez misiniz? Benim oğlum fidan gibiydi oğlumu yaktılar" dedi.

Otopsinin ardından Karakılçık'ın cenazesi yakınları tarafından alınıp Buruk Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

22 Haz 2015 - 14:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber