Ünlü restoran işletmecisi intihar etti

Antalya'da, 5 katlı binanın çatısından atlayan ünlü bir balık restoranının işletmecisi tedavi için götürüldüğü hastanede öldü

OLAY dün saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesindeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kentte tanınmış bir balıkrestoranının işletmeciliği yapan Rüştü K. (53), girdiği bunalım sonucu ikamet ettiği 5 katlı binanın çatısına çıktı. Bir sürede çatıda bekleyen Rüştü K., kendini boşluğa bıraktı. Bahçeye düşen Rüştü K., ağır yaralı olarak yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. İşadamı K. burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

26 Nis 2016 - 09:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber