Üniversiteli nişanlıların acı sonu

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında, Çukurova Üniversitesi öğrencisi nişanlılar Sibel Avcı ile Cankat Akça öldü, 2 kişi yaralandı

Kaza,

Kayseri- Malatya karayolu Mimarsinan Organize Sanayi kavşağında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Cankat Akça yönetimindeki 01 AJE 46 plakalı otomobil kavşakta kontrolden çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin haber vermeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık epipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 22 yaşındaki Uğur Kara ve 21 yaşındaki Cankat Akça ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sibel Avcı (20) ile Oğuz Doruk da (24) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Cankat Akça ve Sibel Avcı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Cankat Akça ve Sibel Avcı'nın Adana Çukurova Üniversitesi’nde okudukları ve nişanlı oldukları belirtildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gökhan KURT / KAYSERİ, (DHA)

10 Nis 2015 - 18:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber