Üniversite öğrencisi intihar etti

Karabük Üniversitesi İngilizce Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Emrah U., kaldığı pansiyonunun 5’inci katından atlayarak yaşamına son verdi. Öğrencinin atlama anı bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

OLAY

bu sabaha karşı 05.00 sıralarında Fevzi Fırat Caddesi üzerinde bulunan öğrencilerin kaldığı pansiyonda meydana geldi. Emrah U., henüz bilinmeyen nedenle kaldığı pansiyonun 5’inci katındaki terasa çıkarak kendini boşluğu bıraktı. Kaldırıma düşerek ağır yaralanan Emrah U., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Emrah U.’nun cesedi kesin ölüm nedeninin saptanması için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Üniversiteli Emrah U.’nun pansiyonun 5'inci katından düşmesi, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye aniye yansıdı. Görüntülerde, aynı kaldırım üzerinde çöp kutusunu karıştıran bir kişi, hiç müdahale etmeden ağır yaralı öğrencinin yanından geçiyor ve başka bir çöp kutusunu karıştırdıktan sonra yoluna devam ediyor.

29 Mar 2015 - 10:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber