Türkler'de feci kaza: 1 ölü 3 yaralı

ALANYA'NIN Türkler beldesinde bir benzin istasyonundan çıkış yapan pikapa otobüs çarptı. Kazada pikap sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, pikapta yolcu olarak bulunan eşi, oğlu ve oğlunun arkadaşı ise yaralandılar.

Akın BAYCAN 

Alınan bilgiye göre kaza, Türkler beldesinde bir benzin istasyonu çıkışında meydana geldi. Marangoz olduğu öğrenilen  Mehmet Şanlı (43), 07 NG 571 plakalı pikapına bir akaryakıt istasyonundan  benzin aldıktan sonra, ters yöne girdi. Şanlı'nın, kullandığı araca ise Alanya'dan Antalya yönüne seyir halinde olan Fahri Pilavcı'nın kullandığı 34 JB 8285 plakalı otobüs çarptı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Şanlı kaldırıldığı Özel Anadolu Hastanesi'nde hayatını kaybederken, pikapta yolcu olarak bulunan eşi  43 yaşındaki Nuriye Şanlı, oğlu 19 yaşındaki Yavuz Şanlı ile oğlunun arkadaşı 19 yaşındaki Fatih Dere yaralandılar. Yaralıların tedavisi kaldırıldıkları Özel Anadolu Hastanesi'nde sürerken, otobüs sürücüsü Fahri Pilavcı'nın ise jandarmadaki sorgusu sürüyor.

22 May 2012 - 11:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber