Topladıkları mantarla sahur yapıp zehirlendiler

Gümüşhane’de gündüz topladıkları mantarları sahur yemeğinde yiyen imam ve arkadaşı zehirlendi. Durumları ciddi olan vatandaşlar Trabzon’a sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Kocadal köyünde görevli imam hatip Fatih Kaplan (26) ve arkadaşı Fatih Yetim (36) gündüz köy kırsalından mantar topladı. Topladıkları mantarları sahur yemeğinde yiyen imam hatip Kaplan, yemeğin ardından zehirlendiğini anlayınca kusarak zehirlenmekten kurtulmak istedi. Bu sırada arkadaşı Fatih Yetim’e telefon açarak nasıl olduğunu soran Kaplan, ‘iyiyim’ cevabını aldıktan sonra her ihtimale karşı 112 Acil Servis’e bilgi vererek ambulans çağırdı.

Aradan geçen sürede zehirlenmenin etkisinin artmasıyla fenalaşan Kaplan ve Yetim, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından durumlarının kötü olması nedeniyle Trabzon’dan hava ambulansı istendi. Zigana dağında sis olması nedeniyle Hava Ambulansının Gümüşhane’ye ulaşamaması üzerine Kaplan ve Yetim bu kez 2 kişilik ambulans ile Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaplan ve Yetim’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

29 Haz 2015 - 12:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber