Testere hırsızları yakalandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde girdikleri farklı evlerin odunluklarından motorlu testere ve matkap çalan iki şüpheli, polis tarafından yakalandı

EDİNİLEN bilgiye göre, ilçede son zamanlarda evlerin odunluğundan ve kömürlüklerinden çalınan 5 adet motorlu testere ve 2 adet matkap çalan hırsızlık şüphelisi T. Ç. (24) ve R. Y. (33), daha önce başka yerlerden çaldıkları telefonları satınca polisin takibine takıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri, şüphelilerin kaldığı Ahicelal, Gazi ve Anıt Mahallesindeki evlerine baskın düzenledi. Baskında çalınan 5 adet motorlu testere ve 2 adet matkap ele geçirildi. Ele geçirilen motorlu testerelerin 3 tanesi sahiplerine teslim edildi

Hırsızlık şüphelisi T. Ç. ve R.Y. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra Akşehir Adliyesine sevk edildi.

10 Şub 2015 - 21:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber