Teröristler İpek Yoluna saldırdı

Mardin’in Nusaybin ilçesinden geçen uluslararası İpek yolunun bir bölümü, teröristler tarafından döşenen bombanın infilak ettirilmesi sonucu kullanılamaz hale geldi

EDİNİLEN bilgilere göre, olay, uluslararası İpek yolunun Nusaybin ilçesi Yolbilen ve Duruca köyleri arasında kalan bölümünde meydana geldi. Burada, teröristler tarafından yola döşenen bomba infilak ettirildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, yolun bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası bölgeye gelen jandarma, teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

21 Eyl 2015 - 16:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber