Tehlikeli gerginlik! Bayrak asarken...

Bolu'da bayrak asmak isteyen 30 kişilik HDP’li grupla tepki gösterenler arasında kavga çıktı. HDP'li gruptan bir kişi, 2 kişiyi bıçakladı

Olay,

saat 00.15 sıralarında İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi. Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal’da partilerinin bayraklarını asan yaklaşık 30 kişilik HDP’li grup ile bazı vatandaşlar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre HDP’li grubun bayrak asması nedeniyle başlayan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada HDP’li gruptan bazı kişiler ceplerinden çıkardıkları bıçaklarla 2 kişiyi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri de yoğun güvenlik önlemleri aldılar. Olayı duyan çok sayıda gencin meydanda toplanması kısa süreli gerginliğe neden oldu. Bıçakla yaralanan 25 yaşındaki Aziz Onurhan Ahraz ile 25 yaşındaki Mustafa Polat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürülüp tedaviye alındılar. Polis ekipleri olay sonrası kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

10 May 2015 - 11:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber