Tedavi gördüğü hastanede intihar etti

Denizli’de özel bir hastanede bağırsaklarından tedavi gören bir kişi, hastanenin en üst katından aşağı atlayarak intihar etti

OLAY

akşam saatlerinde Bağbaşı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. 20 yıldır bağırsaklarından hasta olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Ali Fikri U., özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Bu sürede psikolojisi bozulan Ali Fikri U., hastanenin en üst katında yer alan kantine çıktı. Kantinden aşağı doğru kendisini boşluğa bırakan Ali Fikri U. önce 20 BCK 24 plakalı park halindeki bir aracın üzerine düştü. Ardında yere sert bir şekilde düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevreyi güvenlik şeridi içine aldı. Şahsın düştüğü yeri de görüntü alınmaması için çevreleyen olay yeri inceleme ekipleri, olayı görenlerin de ifadesini aldı. İntihardan dolayı hastane yönetimi de büyük şok yaşarken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

03 Tem 2015 - 21:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber