TDP üç dilde uyarıyor

Polis ekipleri ATM cihazlarına dolandırıcılığa karşı uyarı amaçlı Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde afişler yapıştırdı

ALANYA Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri bankamatiklerde yaşanan olası dolandırıcılık olaylarına karşı hazırladığı afişleri banka ATM'lerine yapıştırdı. İçeriğinde Türkçe, İngilizce ve Rusça "Tanımadığınız şahıslardan yardım talep etmeyiniz. Banka görevlilerinden yardım isteyiniz. Banka kartınızı ve şifrenizi kimseye vermeyiniz. Kartınız bankamatiğe sıkıştığında bulunduğunuz yerden ayrılmayınız. Şüpheli bir durum mevcutsa derhal 155 polis imdat hattını arayınız. Bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirerek, hesabınızı geçici olarak durdurunuz" gibi uyarıların yer aldığı afişler, vatandaşlar ve turistler tarafından beğeniyle karşılandı. TDP Büro Amirliği'nin yaptığı başarılı çalışmalar, son yıllarda Türkiye genelindeki aynı görevi yürüten şube ve bürolara da örnek olmuş durumda.

30 Eyl 2014 - 17:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber