Tatilinin son gününde öldü

ALANYA’DA tatil yapan Alman turist Andreas Klemme ülkesine dönüş yapacağı gün otel odasına ölü bulundu. Olay, Saray Mahallesi, Hacıhamdioğlu Caddesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre otelde 1 haftadır tatil yapan 49 yaşındaki Andreas Klemme, tatilinin sona ermesi üzerine, kendisini ülkesine götürecek olan tur operatörü yetkilileri otele giderek resepsiyonda beklemeye başladı. Otobüsün hareket saati gelmesine rağmen Klemme’nin resepsiyona inmemesi ve telefonlara cevap vermemesi üzerine otel görevlisi ve tur rehberi kontrol amaçlı olarak odaya çıktı. Yapılan kontrolde hareketsiz yatağında uzanmış halde duran Klemme için sağlık ekibi ve polis çağrıldı. Klemme’nin yapılan muayenesinde öldüğü belirlenerek Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na kaldırıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı gözetiminde adli tıp uzmanınca yapılan otopsi işleminin ardından, olayla ilgili soruşturma başlatılırken, astım hastası olduğu öğrenilen Klemme’nin ölümünün bu rahatsızlığa bağlı olduğu öğrenildi.

#

16 May 2012 - 01:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber