Tanınmamak için perukla kaçtı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, çaldığı telefonun GPS izleme programı ile yeri belirlenen Filistin uyruklu Z.M. polis tarafından yakalandı

YAKALANMAMAK için peruk kullandığı belirlenen şüphelilerden 2 kişinin de arandığı belirtildi.

Bodrum'da çarşamba günü önce yabancı uyruklu bir turistin çantası çalındı. Bir süre sonra da otobüs terminalinde otobüsünden yolcunun dizüstü bilgisayarı çalındı. Hırsızlıklar üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Turistin çantasındaki cep telefonu, GPS izleme programıyla takibe alındı. Telefonun Gümbet Mahallesi'ndeki bir apart otelde olduğu belirlendi. Yapılan operasyonla şüpheli olarak 28 yaşındaki Z.M. gözaltına alındı. Şüphelinin kaldığı odasında ise çalıntı eşyalar ile 3 peruk ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili yine Filistin uyruklu A.M. ve B.D.'nin arandığı belirtildi.

09 May 2014 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber