Suriyelilerin kavgasında bıçaklar konuştu

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Suriyeli iki grup arasında çıkan sopalı bıçaklı kavgada 3 Suriyeli yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Set Üstü Sokak’ta henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı Suriyeli oldukları öğrenilen iki grup arasında kavga çıktı. Sopaların ve kesici aletlerin kullanıldığı kavgada Suriyeli Ahmet Emin (44), Adnan Mehmet Salah(26) ve Şahin Hasan (23) bıçaklanarak yaralandı. Şahin Hasan hayati tehlikesi bulunduğundan dolayı Manisa Merkez Efendi Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve konuyla ilgili olarak emniyet soruşturmasının başlatıldığı öğrenildi.
3 Suriye vatandaşının bıçaklandığı olayda ise emniyet güçleri dil sorunu yaşadı. Polis ekipleri hafif yaralı isimlerin ve yakınların ifadelerini almak istedi ancak dil sorunuyla karşı karşıya kaldılar. Olayın akıbetini öğrenmek için Suriyeli vatandaşlarla diyalog kurması için Kürtçe bilen bir şahıstan yardım aldılar. Tercüman vasıtasıyla iletişim kurulan yaralıların ve olayın görgü tanıklarının ifadeleri alındı.
(İHA)

17 Ağu 2014 - 08:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber