Şüpheliler adliyede

Alanya'da hafta sonu yapılan PKK/KCK operasyonuyla gözaltına alınan 7 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi

TERÖR örgütü PKK'nın şehir uzantısı KCK'nın internet siteleri üzerinden yaptığı açıklamalar ve eylem çağrıları doğrultusunda Antalya'da geniş katılımlı şiddet içerikli saldırıda bulunacaklarının istihbaratına ulaşan Antalya ve Alanya polisi hafta sonu eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Antalya il merkezinde 13, Alanya'da ise 7 kişi olmak üzere 20 şüpheli yakalandı.

Dün adliyeye çıkartılması beklenen ve aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu şüpheliler için Alanya Emniyeti tarafından ek gözaltı süresi alındı. Ek gözaltı süresi dolan 7 şüpheli bugün geniş güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Aynı operasyon kapsamında Antalya'da gözaltına alınan 13 kişi, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Antalya ve Alanya'daki operasyonda propaganda amaçlı terör örgütüne ait çok sayıda doküman, 3 hafıza kartı, 2 flaş bellek, 3 dizüstü bilgisayar ve 16 CD'nin ele geçirildiği açıklandı.

04 Ağu 2015 - 15:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber