Şüpheli paketten bomba çıktı!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde robot ile patlatılan şüpheli poşetten bomba çıktı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba çevredeki evlerin camlarını kırdı, araçlara zarar verdi

HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde robot ile patlatılan şüpheli poşetten bomba çıktı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba çevredeki evlerin camlarını kırdı, araçlara zarar verdi.
Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi, TOKİ Konutları civarındaki 158. Sokak içerisinde yol ortasında siyah poşet gören vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağladıktan sonra bomba imha ekipleri şüpheli poşeti, robot yardımıyla patlattı. Büyük bir gürültüye neden olan patlamanın ardından poşetin içinde bomba olduğu anlaşıldı. Patlama sırasında çevredeki bazı evlerin camları kırıldı, park halindeki araçlar zarar gördü. Polis, bombanın cinsinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Bu arada, patlamanın ardından Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Emniyet Müdürü Duygu Durukan ile Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Vatandaşlar ile görüşen Kaymakam Güler, patlamaya neden olan cismin araştırıldığını söyledi, gerekenin yapılacağını söyledi. Patlamadan sonra mahalle sakinleri can güvenlikleri olmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.
(iha)

#

20 Haz 2014 - 13:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber