Şok gözaltılar

Alanya'da geçtiğimiz hafta şehitlere saygı ve teröre lanet yürüyüşünün ardından başlayan olaylarda HDP Alanya İlçe Örgütü ve 11’i aşkın işletme ateşe verilmiş, bazı işletmeler ise taşlanarak tahrip edilmişti.

ALANYA İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, bir haftalık çalışmanın ardından ilk etapta olaylara karıştıkları belirlenen 16 kişiyi tespit etti. Düzenlenen operasyonla tespit edilen 16 şüpheliden 10’u gözaltına alındı. Yetkililer, gözaltıların süreceğini belirtti. Öte yandan, emniyet güçlerinin gösterilerin ardından olaylara karışanlara yönelik başlattığı tespit çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.

CİDDİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaşanan olayların ardından güvenlik güçleri Alanya’da ciddi önlemler aldı. Alanya Emniyet Müdürlüğü, Alanya’da gerçekleştirilecek olası yeni bir yürüyüş ya da gösteriye izin vermeyecek. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, gerçekleşebilecek gösterilere anında müdahale etmek için Alanya'ya çevre ilçelerden takviye ekipler de destek verecek. Göstericiler arasında yer alacak sivil ekipler, olaylara hızlıca müdahale edecek ve katılımcıları gözaltına alacak.

13 Eyl 2015 - 23:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

demokrat - hepsi yesin 20 yılını,bakalım gaza geldikleri kadar varmıymış.a

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Eylül 23:44

Çorum Haber