Serik'deki silahlı kavgada baba ve oğluna tutuklama

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan baba ile oğlu tutuklandı.

OLAY, geçtiğimiz Cuma günü Serik Atatürk Caddesi Çınaraltı mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanmak için bir süre önce mahkemeye başvuran Rüstem U., kayınpederi N.T. ve kayınbiraderi Y.T. ile karşılaştı. Taraflar arasında boşanma meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda tabancayla ateş açılması sonucu Rüstem U. karnından vurularak, babası Selvet U. (62) ile N.T. ise başlarına aldıkları sopa darbeleriyle yaralandı. Ağır yaralanan Rüstem U., vatandaşlar tarafından olay yerinden geçen bir kamyonete bindirilerek Serik Devlet Hastanesine götürüldü. Şahıs, buradaki ilk tedavisinin ardından Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Rüstem U.’nun tedavisi sürerken, kavgada yaralanan Selvet U. ile N.T. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, tabancayla ateş açtığı belirlenen Y.T. ve babası N.T.’yi gözaltına aldı. Polis merkezindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

19 Kas 2018 - 11:00 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber