Sahte çek yakalattı

Alanya'da izinli çıktığı cezaevinden 5 ay önce firar eden hükümlü, sahte çek ile alışveriş yapınca yakalandı

İlçede bir kişinin sahte çek ile alışveriş yaptığı ihbarı üzerine araştırma başlatan polis, bu kişinin Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun açık kısmından yaklaşık 5 ay önce izinli çıktıktan sonra firar eden F.İ. (26) olduğunu belirledi.

Polis, kiralık otomobil kullandığını tespit ettiği F.İ'yi ilçe merkezinde yakaladı. F.İ'nin üzerinde yapılan aramada kardeşi M.İ. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı, kuru sıkı tabanca ve 23 bin liralık sahte çek ele geçirildi.

F.İ, emniyetteki ifadesinin ardından "Evrakta sahtecilik, ruhsatsız tabanca bulundurmak ve izin tecavüzü" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

#

22 Oca 2013 - 18:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber