Polis şehit, dizi oyuncusu yaralı

2 motosikletin çarpışması sonucu 1 polis şehit olurken, oyuncu da yaralandı

BOĞAZİÇİ Köprüsü'nde iki motosikletin çarpışması sonucu bir trafik polisi şehit olurken, oyuncu Elif Kramer de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Boğaziçi Köprüsü'nde Anadolu yakası istikametinde ilerleyen trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım'ın kullandığı motosiklet, Mehmet Palamut yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Kazada polis memuru İsmail Yıldırım ile diğer motosiklette sürücünün arkasında oturan oyuncu Elif Kramer yaralandı.Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İsmail Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Oyuncu Kramer'in tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya karışan motosikletler, polis ve savcının yaptığı incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı. Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

16 Eki 2013 - 21:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber