Polis bayramda göz açtırmadı

Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı yaklaşık 5 milyon kişinin ağırlandığı Muğla’da polis uyuşturucu ve sahte alkol fırsatçılarına göz açtırmadı

RAMAZAN Bayramı tatilinde yerli ve yabancı yaklaşık 5 milyon kişinin ağırlandığı Muğla’da polis uyuşturucu ve sahte alkol fırsatçılarına göz açtırmadı. Bayram süresince Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Menteşe ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramında yaşanacak mobil nüfus hareketini fırsat bilen kaçakçıların doğu illerinden Muğla’ya gümrük kaçağı sigara sevk ettikleri ve merdiven altı üretim olarak da adlandırılan sahte içki imal eden, nakleden ve piyasaya sürme hazırlığında olan şüphelilere karşı yaptığı istihbari çalışmalar sürdürdü. Sahte ve kaçak içki, gümrük kaçağı sigara ve tütün suçu ile mücadeleye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Muğla’nın menteşe ve Marmaris ilçesinde 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda 20 adet 19 Litrelik damacana ve bidonlarda; 383 litre kaçak içki, , Bin 270 paket değişik markalarda ıslak puro, 18 bin 500 gram gümrük kaçağı pipo tütünü, 180 paket gümrük kaçağı sigara, 844 poşet sigara filtresi ve Bin 388 adet sigara kâğıdı ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye yönelik sürdürülen çalışmalarda ise Bodrum ve Marmaris ilçelerinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda Bin 845 gram esrar ve 2 bin 310 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

01 Ağu 2014 - 15:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber