Patlayıcıya olan merakı canından etti

Düzce'de patlayıcıya olan merakı ile tanınan berber, dükkanında meydana gelen patlamada hayatını kaybederken, arkadaşı da yaralandı

Edinilen

bilgiye göre, merkez ilçeye bağlı Muncurlu köyünde Murat Yılmaz'a (35) ait berber dükkanında akşam saatlerinde bir patlama oldu. Patlamada dükkanın camları kırılırken, sesleri duyan çevredeki vatandaşlar olay yerine geldiler. Patlamayı önce tüp patlaması zannederek önlem alan vatandaşlar, polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler içeride dükkan sahibi Murat Yılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaşırken, patlamada yaralan Şerafettin Y. ise Düzce Atatürk Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Yılmaz'ın cesedi, savcının incelemesinin ardından Düzce Atatürk Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köy sakinlerinin Murat Yılmaz’ın patlayıcılara merakı olduğunu belirtmesi üzerine jandarma ekipleri, patlamanın barut ve benzeri maddelerden çıkmış olabileceği ihtimali ile incelemelerini bu yönde yoğunlaştırdı.

ALİ OSMAN ÇATANA - ALİ YILDIZ

30 Nis 2015 - 00:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber