Parktaki patlama sesi paniğe neden oldu

Gaziantep’te bir parkta meydana gelen patlama paniğe neden oldu

EDİNİLEN bilgiye göre, gece geç saatlerde Gaziantep'in en işlek yerlerinden biri olan Bey Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir parkta, insanların oturduğu sırada bir patlama sesi duyuldu.

Patlama sesiyle birlikte parkta oturanlar arasında panik yaşanırken olay yerine giden polisler bölgeyi şeritle kapatarak çevrede bulunan vatandaşları uzaklaştırdı. Polisler patlamanın meydana geldiği düşünülen ağacın yanında incelemede bulunurken Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de olay yerine giderek bilgi aldı. Ağacın yanında patlama izine rastlayamayan polisler patlamanın, anahtarcı olarak işletilen prefabrik kulübenin içinde meydana gelmiş olabileceğini düşünerek sahibine haber verildi. Olay yerine giden kulübenin sahibi polis eşliğinde kapıyı açtı. Kulübenin içinde de incelemede bulunan polisler, herhangi bir ipucuna ulaşamadı. Uzun süren incelemenin ardından patlamanın ağacın dibine bırakılan pet şişedeki kimyasal bir etkileşimden kaynaklanmış olabileceği belirlendi. Olay yerinden toplanan deliller incelenmek üzere emniyete götürülürken patlamanın neden kaynaklandığının belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.

Patlamada herhangi bir yaralanma ve ya hasar meydana gelmediği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

21 Haz 2015 - 09:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber