Park halindeki şüpheli araç polisi harekete geçirdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Hükümet Konağı önünde park halindeki araç paniğe neden olurken, polisi de harekete geçirdi

Cizre’de Hükümet Konağı Önünde park halinde bulunan 06 DE 3437 plakalı aracın uzun bir süre aynı yerde park halinde kalması ve sürücüsünün de bir müddet ortalıklarda görünmemesi üzerine çevredeki esnaf ve vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olayın polise bildirilmesi ile olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi ve bomba imha uzmanları sevk edildi. Aracın patlayıcı yüklü olmasından şüphelenen polis çevredeki vatandaşları olay yerinden uzaklaştırıp olay yerini güvenlik çemberine aldı.Bomba İmha uzmanlarının araçta yaptığı incelemelerde herhangi bir patlayıcıya ve patlayıcı unsuru madde bulunamadı. Polisin yapmış olduğu plaka sorgulamasında aracın Kasım Azizoğlu isimli bir kişiye ait olduğunu tespit ederek, araç sahibini olay yerine çağırdı. Olay yerine gelen araç sahibi aracını aldıktan sonra ifade vermek üzere Şehit Murat Akançay Karakoluna gitti.

Araç yüzünden yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol tekrar ulaşıma açıldı.

ABİDİN YEL

30 Haz 2015 - 02:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber