Otomobilde parti ölümle bitti

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi’nde Bonzai ve Alkol kullandığı otomobilde komaya giren 23 yaşındaki H.B. öldü. Yanındaki arkadaşı evli ve 2 çocuk babası 28 yaşındaki A.A. ise, hastanede tedavi altına alındı

İLÇEDEKİ

Ambardere Mevkii’nde otomobilde sentetik uyuşturucu Bonzai ve alkol aldığı belirlenen A.A. ve yanındaki H.B., bir süre sonra fenalaştı. Tesadüfen oradan geçenler tarafından fark edilen A.A. ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, yanındaki H.B.nin ise öldüğü belirlendi. Otomobilde sentetik uyuşturucu maddesi Bonzai ile alkol şişeleri bulunurken, Çerkezköy Cumhuriyet Mehmet Değiş’in olay yerinde yaptığı inceleme ardından ölen H.B.’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

12 Ara 2014 - 04:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber