Okuldan kaçan öğrenciler, polis tarafından tek tek toplandı

Düzce'de ders saatlerinde kafe ve oyun salonlarına giden öğrenciler, polis ekipleri tarafından tek tek toplanıp okullarına teslim edildi

Okuldan kaçan öğrenciler, polis tarafından tek tek toplandı
Haber albümü için resme tıklayın

DÜZCE'DE ders saatinde okullarından kaçarak internet kafe, kafe ve parklara giden öğrencileri için  Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çocuk Şube ekipleri seferber oldu. Parklarda ve internet kafelerdeki öğrenciler polisler tarafından okullarına teslim edildi.

KARAR, VALİLİK TARAFINDAN ALINDI

Düzce Valiliği'nin aldığı karar ile ders saatleri içersinde okullarından kaçan öğrenciler polis ekipleri tarafından okullarına teslim ediliyor.

ANNE-BABALARINA BİLGİ VERİLDİ

Karar gereği sabah okullarda ders başlama saatinden itibaren şehir merkezinde okulların çevrelerinde bulunan park, kafe ve internet kafelerde uygulama yapan ekipler, okuldan kaçtığını, derslere girmediğini belirlediği öğrencilerin önce anne ve babalarına telefon ile ulaşarak bilgi verdi. Ardından da ekipler aracılığıyla öğrenciler okullarına teslim edildi.

GÜVENLİĞE BİLGİ VERİLDİ

Ayrıca öğrencileri okullarına teslim eden polis ekipleri okul güvenliklerine de bilgi verdiler.

22 Eyl 2017 - 13:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber