O vahşette sıcak gelişme

Kırşehir'in Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde 'yanmış ve parçalanmış' halde bulunan erkek cesedi ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba serbest bırakıldıktan sonra savcılık talimatıyla tutuklandı.

EDİNİLEN

bilgiye göre, yanmış ve parçalanmış halde bulunan D.Ö.'nün cesedinin ardından inceleme yapılmak üzere baba O.Ö.'nün otomobiline el konulmuş, jandarma ekipleri tarafından baba O.Ö. gözaltına alınmıştı. İfadesinde 'Ben bir şey yapmadım' dediği öğrenilen baba O.Ö., çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'makul şüphe' olmaması gerekçesiyle serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri ve polis ekiplerinin yaptığı ortak çalışmalar sonrasında baba O.Ö.'nün otomobilinden çıkan mermi çekirdekleri, hayatını kaybeden D.Ö.'nün telefon kayıtları nedeniyle yeniden gözaltına alındığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildiği öğrenildi. Akpınar ilçesi Durmuşlu köyünde D.Ö.'nün cesedi yanmış ve parçalanmış halde bulunmuştu.

 

11 Mar 2015 - 12:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber