O tweete 2 yıl ceza

Gezi Parkı olayları sürdüğü esnada “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir’i de yıkarsak elhamdülillah” şeklinde tweet attığı için AK Parti'den üyeliği düşürülen ve İnebolu Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Ferhat Küpoğlu, 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı

 İSTANBUL Gezi Parkı olayları sürdüğü esnada “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir’i de yıkarsak elhamdülillah” şeklinde tweet attığı için AK Parti'den üyeliği düşürülen ve İnebolu Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Ferhat Küpoğlu, 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Gezi Parkı olayları esnasında “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir’i de yıkarsak elhamdülillah” şeklinde tweet atmasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, Küpoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İnebolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Küpoğlu’na 2 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Küpoğlu’nun yargılama süresince iyi hali göz önünde bulundurularak cezası, 1 yıl 11 aya indirilerek, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi.

21 Tem 2014 - 09:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber