O hırsızlar yakalandı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın otomobilinden cep telefonu ve eşinin cüzdanını çaldıkları tesbit edilen Y.K. ile F.G. yakalandı. 6 Ağustos günü Baykal'ın otomobilinden hırsızlık yapan 2 zanlı, dün gece kent merkezinde gözaltına alınırken, Baykal'ın çalınan cep telefonunu da bulundu

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya MilletvekiliDeniz Baykal ile eşi Olcay Baykal yüzdükleri sırada, otomobillerinden Baykal'ın cep telefonu, eşi ve kendisine ait kredi kartlarını çalan 2 kişi, polis tarafından yakalandı.

Muratpaşa İlçesi Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden denize girmek için 6 Ağustos sabahı otomobiliyle Konyaaltı plajına giden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, aracını Beach Park'ın otoparkına park etti. Eşi Olcay Baykal'la 2 saate yakın denizde kalan Baykal'ın otomobili, bu sırada soyuldu. Sağ ön kapı camını esneten hırsızlar, araçta Baykal'a ait cep telefonu, eşi ve kendisine ait kredi kartları ile yaklaşık 800 lirayı çaldı. Baykal çifti, olaydan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

BENZER SUÇLARDAN KAYITLARI ÇIKTI

Olaydan sonra çok sayıda mobese ve olay yeri ile güzergahındaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin daha önceden benzer suçlardan kaydı bulunan G.K. ile F.K. olduğunu tesbit etti. 2 şüpheli, dün motosikletle giderken kent merkezinde polis tarafından yakalandı. Yapılan incelemede, şüphelilerin, Baykal'ın cep telefonunu sattığı belirlendi. Bunun üzerine polis telefonun satıldığı yere giderek cep telefonunu aldı. Bu kişi hakkında da çalıntı mal almaktan dolayı işlem yapıldığı belirtildi. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

BAYKAL'IN OTOMOBİLİNİ SOYDUĞUNU TV'DEN ÖĞRENMİŞ

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın otomobilinden cep telefonu ile kredi kartlarını çaldıkları ileri sürülen 32 yaşındaki G.K. ile 23 yaşındaki F.G., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. F.G., mahkemedeki ifadesinde, cüzdan ve telefonun araç içersinde açıkta olduğunu, otomobilin camını esneterek kapıyı açıp cüzdan ve telefonu çaldığını söyledi.

Deniz Baykal'ın otomobilini soyduğunu televizyonda haberleri izlerken öğrendiğini aktaran F.G., uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu, aracı soyduktan sonra uyuşturucu madde aldıklarını belirtti.

13 Ağu 2015 - 18:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber