Minibüs takla attı: 1 ölü, 18 yaralı

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında takla atan minibüste 1 kişi hayatını kaybetti, 18 kişide yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre kaza dün gece yarısı Uşak - Banaz karayolu üzerinde Gedikler köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. İzmir’den bir nişan töreninden dönen aile ve akrabaların bulunduğu 01 OLA 15 plakalı minibüs
direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına savrularak takla attı. Kazada Seda Ateş (26) isimli 1 kadın yaşamını yitirirken, 18 kişide kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıdaki ambulansla Uşak ve Banaz’daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

# Uşak

01 May 2016 - 22:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber