Medya Başarı Ödülleri Sahiplerine Verildi

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği '2011 Medya Başarı Ödülleri Yarışması'nda başarılı gazetecilere ödülleri törenle verildi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği '2011 Medya Başarı Ödülleri Yarışması'nda başarılı gazetecilere ödülleri törenle verildi. Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a 'Yılın Köşe Yazarı', Kanal D'de sabah haberleri sunan İrfan Değirmenci'ye 'Yılın Televizyon Programı Yapımcısı', Kanal D'nin sevilen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de 'Ali Kaptan' karakterini canlandıran Erkan Petekkaya'ya da 'Yılın Oyuncusu' ödülü verildi.
Kestel Beldesi'ndeki Crazzy Bull Eğlence Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, kendisine su kabağından yapılma süs eşyası hediye edilen İrfan Değirmenci, "Alanya'ya ilk 7 yaşında geldim. Alanya Kalesi'ni gezdik. Vakit yetmediği için su kabağı alamadım. Bugün verilen su kabakları beni çok mutlu etti" dedi.

ALANYA HAK ETİĞİNİ ALAMIYOR 

Alanya'ya ilk kez 32 yıl önce geldiğini belirten oyuncu Erkan Petekkaya ise "Alanya'yı çok seviyorum. Alanya'ya sık sık geliyorum. Alanya'yı çok beğeniyorum ancak bazı konularda çok eksiklik olduğunu düşünüyorum. Alanya'nın Bodrum ve Çeşme'den farkı yok. İstanbul'da bile olmayan işletmelere sahip burası. Ancak işletmeciler birlik olamadığı için hak ettiği yere gelemiyor" diye konuştu. Gecede, ayrıca yılın başarılı gazeteci, televizyoncu ve reklamcılarına ödül verildi. Törenin sonunda Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Ahmet Hakan, Erkan Petekkaya ve İrfan Değirmenci'ye birer bisiklet hediye edildi. Alanya Çevre Koruma Derneği (ALKOD) tarafından da onur konuklarına yöresel kıyafetler verildi. Gecenin sonunda 2003 Türkiye güzeli Zeynep Yılmaz konser verdi.

19 May 2012 - 18:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber