Manavgat'ta zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Manavgat'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Manavgat'ta zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
Manavgat'ta zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

KAZA , öğle saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fevzipaşa Caddesi istikametine seyir halindeki Hüseyin Y.’nin kullandığı 07 J 0128 plakalı ticari taksiye, aynı istikamette gitmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 07 ACK 853 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ticari taksi, önündeki İhsan K.’nin kullandığı 07 C 74970 plakalı otel servisine çarptı. Kazada ticari takside bulunan N.Y., M.M.Y. ve M.Y. ile otomobilde yolcu olarak bulunan M.S. ile E.A. yaralandı.  Vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. 112 acil sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

16 Ara 2018 - 14:34 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber