Lüks rezidansta şok görüntü

İstanbul Bahçeşehir’de bir rezidans dairesinde, marihuana imalathanesi ortaya çıkartıldı

Rezidansta marihuna yetiştirmek için Hollanda’dan iki mühendis getirildiği, 140 bin liraya yapay güneş ve havalandırma sistemi kurulduğu anlaşıldı. Evin bir köşesinin de üretim için laboratuvara çevrildiği görüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan Fatih D., adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.

TERASTAKİ TARLA

Habertürk'ten Yusuf Doğan'ın haberine göre İstanbul Narkotik ekipleri tarafından takibe alınan Fatih D., önceki gece Bahçeşehir’deki rezidansa girince operasyon için düğmeye basıldı. Eve giren polisler dairenin teras kısmında adeta bir uyuşturucu tarlasıyla karşı- laştı. Operasyonu ilginç kılan ise terastaki marihuana tarlası değil, üretim için kurulan sistemdi. Kurulan sisteme göre rezidansın terasının dış dünyadan izole edildiği görüldü. Bu sistem için Hollanda’dan iki mühendis getirildiği, 140 bin liraya yapay güneş ve havalandırma sistemi kurulduğu belirlendi.

STADYUM SİSTEMİ

Bu sistemin Fenerbahçe ve Galatasaray ile birçok Avrupa kulübünün stadında kullanıldığı öğrenildi. Evin bir köşesinin de üretim için laboratuvara çevrildiği tespit edildi. Evde yapılan aramada, 20 kilogram marihuana elde edilebilecek 20 kök marihuana, 100 gram ot esrar ve çok sayıda hintkeneviri tohumu ve marihuana yapımında kullanılan 30 adet solüsyon ele geçirildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih D., adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Evin terasında saksı içinde marihuana yetiştirmek için havalandırma sistemi ve bir köşeye de üretim için laboratuvar kurulmuş.

12 Tem 2015 - 12:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber