Küfürbaz tatilci ortalığı birbirine kattı

Antalya'nın Kemer ilçesinde kıyıdan 20 metre açıkta ölmek istediğini haykıran tatilci bir süre ağladıktan sonra herkese küfretmeye başladı

KIYIYA çıkarılan şahıs, oteline bırakılmak istenirken bu kez de polis ve özel güvenlik görevlisine saldırınca gözaltına alındı.

"KENDİMİ BOĞARIM" DİYE TEHDİT ETTİ

İstanbul'dan eşi ve çocuğuyla Kemer'e tatil için gelip sahildeki bir otele yerleşen Murat Karakaşoğlu, akşam üstü alkol alıp denize girdi. Kıyıdan 20-25 metre açıldıktan sonra ölmek istediğini haykırmaya başlayan tatilci, sahildeki vatandaşlar tarafından sudan çıkartıldı. Bir süre sonra tekrar denize giren Karakaşoğlu, kendisini kurtarmaya gelenlere "Yaklaşmayın kendimi boğarım" diye tehdit etti. Tatilci boğulma tehlikesi geçirince vatandaşlar 112 Acil Servis ve polise haber verdi.

"İŞSİZİM" DİYE AĞLADIKTAN SONRA KÜFRETMEYE BAŞLADI

Sahile gelen polis ekibi Murat Karakaşoğlu'nu sahile gelmesi için ikna etmeye çalışırken alkollü tatilci önce "Allah belanızı versin" diye bağırmaya başladı. Bir ara "Ben işsizim ulan, beni işten çıkardılar" diye bağıran tatilci ağlamaya başladı. Daha sonra herkese küfür etmeye başladı. Zaman zaman Kelime-i Şahadet getiren, zaman zaman kendisinin Alevi olduğunu söyleyen Murat Karakaşoğlu, bir ara kendisini kurtarıp götürmeleri için polislere yalvardı. 112 Acil Servis sağlık ekibi gelmeden az önce yorgun düşüp kıyıya yaklaşan küfürbaz tatilci, fırsatı değerlendiren vatandaşlar tarafından kıyıya alındı.

OTELE BIRAKILIRKEN KARAKOLLUK OLDU

Olay yerine gelen 112 Acil Servis sağlık ekibi tarafından sağlık durumu kontrol edilip hastaneye gitmesi için ikna edilen Murat Karakaşoğlu, burada da küfürlerine devam edince acil servisten çıkarıldı. Hastane önünde polislerin yanında oturup küfür eden tatilci daha sonra oteline gitmeyi kabul edip polis otosuna bindirildi. Polis tarafından oteline götürülen Murat Karakaşoğlu, bu kez de otel girişinde polise ve güvenlik görevlisine saldırınca gözaltına alınarak karakola götürüldü ve nezarethaneye konuldu.

05 Ağu 2014 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber