Korkunç kaza: 5 ölü 3 yaralı

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

BURDUR- Karamanlı karayolundaki kaza, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. Burdur'dan Karamanlı yönüne giden Cemil Avcı yönetimindeki 15 AN 388 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Halil İbrahim Zengin'in kullandığı 48 GD 499 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücülerden Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu Efe ve Mustafa Efe ile diğer araçtaki Zeliha Akbaş öldü.

Kazada diğer aracın sürücüsü Halil İbrahim Zengin ve bu araçtaki kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi daha yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karamanlı Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ölen 5 kişinin cenazeleri, inceleme ardından morga gönderildi.

YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Kazada, diğer aracın sürücüsü Halil İbrahim Zengin ile eşi 61 yaşındaki Satiye Zengin ve torunu 7 yaşındaki Hatice Kübra Zengin yaralandı. Burdur Devlet Hastanesi'ne gönderilen yaralıların tedavisi sürüyor.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, hastanede yaralıları ziyaret ederek kaza hakkında bilgi aldı, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

DEDE, ANNEANNE VE TORUNLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren aynı aileden 60 yaşındaki Cemil Avcı, eşi 57 yaşındaki Emine Dudu Avcı, torunları 13 yaşındaki Duygu ve 8 yaşındaki Mustafa Efe'nin cenazeleri toprağa verildi. Tefenni Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, ilk olarak Cemil Avcı'nın Burdur Merkez Değirmenler Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazelerin eve gelişi sırasında yakınları gözyaşı döktü. Mustafa ve Duygu'nun annesi Teslime ve babası Serkan Efe sinir krizi geçirdi.

Duaların okunması ve helâllik alınmasından sonra cenazeler Hızırilyas Camii'ne getirildi. Cenaze törenine, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediyesi eski Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burdur Müftüsü Hıdır Bayrak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Cemil Avcı, eşi Emine Dudu Avcı, torunları Duygu ve Mustafa Efe, Burdur Asri Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren 92 yaşındaki Zeliha Akbaş'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gönderildi.

17 Haz 2014 - 09:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber