Korkunç haber! Eşini ve 2 çocuğunu uyurken...

Malatya'da bir kişi, eşi ve 2 çocuğunu uyurken bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı

İddiaya göre, Selahattin G, (35) Cevherizade Mahallesi Karadeniz Sokak'taki evlerinde gece yarısı eşi Ayşe (35), oğlu Miraç (9) ve kızı Berrak'ı (4) yataklarında uyurken bıçakladı. Olayın ardından kız kardeşini arayan Selahattin G, eşi ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi. Daha sonra evinin bulunduğu apartmanın önünde beklemeye başlayan Selahattin G, yakınlarının ihbarı üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayşe, Miraç ve Berrak G'nin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Komşuları, İnönü Üniversitesi'nde temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Selahattin G'nin, kendi halinde biri olduğunu, böyle bir şey yapabileceğini hiç düşünmediklerini söyledi. Ailenin kimseye zararı dokunmayan, kendi halinde bir aile olduğunu dile getiren komşular, olay sırasında da hiç ses duymadıklarını, polis gelince haberdar olduklarını anlattı.

10 Haz 2015 - 11:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber