Köpeği ve gelini bayıltan peçeli kadın evi soydu

Aksaray’da peçeli bir kadının, geldiği evde önce köpeği ardından da gelini bayıltarak evi soyduğu iddia edildi

Olay,Aksaray’ın Güzelyurt ilçesine bağlı Yaprakhisar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bir eve gelen kimliği belirlenemeyen peçeli bir kadın, önce kapı önündeki köpeği bayılttı, daha sonra evin kapısını çaldı. Kapıyı açan evin gelini Ayşe Bakar’dan (20) bir bardan su isteyen peçeli kadın, Bakar’ın su getirmesini beklemeye başladı. Bu sırada bu sırada kadının durumundan şüphelenen Ayşe Bakar telefonla kocası Erkan Bakar’ı (26) aradı. Ayşe Bakar'ın kocasına eve peçeli kadın geldiğini kocasına anlattığı sırada, durumu fark eden peçeli kadın, elindeki peçeteyle gelinin burnuna bir şey koklatarak bayılttı. Telefonun kapandığını fark eden Erkan Bakar tarladan hemen eve gelirken, evin kapılarının kapalı olması nedeniyle eve pencereden girdi. Odada eşini baygın olarak bulan Erkan Bakar durumu hemen sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Yardım ekipleri baygın kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Ayşe Bakar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Evdeki incelemelerini tamamlayan jandarma ekipleri, peçeli kadını bulmak için çalışma başlattı.  

YASİN CAN

27 Tem 2015 - 14:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber