Komşuda silahlı kavga

Gazipaşa'da Çağatay A'nın tabancayla ateş etmesiyle Hese Doğan bacağından yaralandı

Komşuda silahlı kavga
Haber albümü için resme tıklayın

PAZARCI Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi'ndeki olay, önceki gün gece yarısı meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Hese Doğan ile Çağatay A., sokakta henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağatay A., tabancayla Hese Doğan'ı sağ bacağından vurdu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hese Doğan ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Gözaltına alınan Çağatay A. ise işlemleri için Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

15 Şub 2019 - 21:43 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber