Kimse ne olduğunu anlayamadı

İstanbul'da bacağı mazgala sıkışan genç kadın acı içinde yardım bekledi

KADIKÖY D-100 Karayolu’nda minibüse binmek isteyen Ayşe Merve Sungur’un (24) bacağı, bir parmaklığı kırık olan mazgala sıkıştı. Yarım saat boyunca yardım bekleyen Sungur’u itfaiye ekipleri kurtardı. 24 yaşındaki Ayşe Merve Sungur, saat 09.30 sıralarında D-100 Karayolu Bostancı Köprüsü altında minibüs bekliyordu. Yaklaşan minibüse binmek isteyen Sungur, adım atınca sağ bacağı, bir parmaklığı kırık olan mazgala girdi. Bacağı diz altından mazgala sıkışan Sungur, acılar içinde bekledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yarım saatlik bir çalışmanın ardından mazgalın bir parmaklığını daha kırarak Sungur’u kurtardı. Beklenen ambulansın gecikeceği anlaşılınca ağır yarası olmayan Sungur, polis aracıyla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Sungur’un bacağının zedelendiği, bileğinde incinme olduğu öğrenildi.
Belediye görevlileri, başkasının düşmemesi için mazgalın üzerine taş koyarak geçici önlem aldı. Bu arada çevredeki bazı vatandaşlar, "Niye mazgalı değiştirmediler ki?" diye sormaktan kendilerini alamadılar.

11 Ağu 2014 - 12:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber