Kazaya Vali el attı

Yoldan geçerken kazaya şahit olan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, ekiplere olayı bildirerek kısa sürede müdahaleyi sağladı. Altıparmak araçlardaki yaralılarla da tek tek ilgilendi

- Akın BAYCAN MANAVGAT yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yoldan makam aracıyla geçtiği sırada kazaya şahit olan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, tüm ekipleri harekete geçirerek kısa sürede müdahale edilmesini sağladı. Alınan bilgiye göre, Nazmi Cesur'un kullandığı 07 J 2233 plakalı Çolaklı Seyahat'a ait minibüs, Manavgat-Serik karayolunun 18. kilometresinde Uray Yılmaz yönetimindeki 07 SR 477 kamyonetle çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Nazmi Cesur (53) ile araçta bulunan Haydar Özdemir (35) ve Ali Rıza Kesikçi (19) ve kamyonet sürücüsü Uray Yılmaz (32) yaralandı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin ödül törenine katıldıktan sonra Antalya'ya dönmekte olan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ise makam aracıyla aynı yoldan geçerken kazaya şahit oldu. Jandarma ve polis ekiplerine kazayı bildiren Vali Altıparmak, yaralılarla da tek tek ilgilendi. Kazada yaralanan 4 kişi olay yerine ulaşan ekipler tarafından araçlardan çıkarılarak hastanelere sevk edilirken, Vali Altıparmak, yaralılarla ilgilenmeyi sürdürdü. Vali Altıparmak, tüm yaralıların hastanelere kaldırılmasıyla olay yerinden ayrılırken, Manavgat ve Serik Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralılardan minibüs sürücüsü Nazmi Cesur, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ahmet Altıparmak'ın, trafik ekiplerini Antalya'ya döndükten sonra da telefonla arayarak diğer yaralıların durumu ve kazanın oluşumuna ilişkin bilgi aldığı öğrenildi. Öte yandan kazanın, tur taşımacılığı yapan Nazmi Cesur'un kullandığı minibüsün ters yöne girmesi sırasında meydana geldiği belirtildi.

#

31 May 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber