Kaza yapan otomobilde çıkan yangın korkuttu

Fethiye'de meydana gelen trafik kazasında çarpışan iki otomobilden biri yanarak hurdaya döndü

KAZADA bir kişi hafif şekilde yaralanırken yanan otomobildeki yangın korkuttu.Fethiye'nin Karagedik Mahallesi sarıkız kavşağında meydana gelen kazada Muğla istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Hacı Ramazan Demir yönetimindeki 35 GC 6253 plakalı otomobil dikkatsizlik nedeni ile Fethiye'den Muğla istikametine gitmekte olan Bayram Kepez yönetimindeki 07 AYY 68 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada 07 AYY 68 plakalı kamyonet çarpışmanın etkisiyle alev aldı. Çevredeki vatandaşlar kaza ve kamyonette meydana gelen yangınla ilgili olarak sağlık ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliğinden yardım istediler. Çevredeki vatandaşlar itfaiye ekibi gelinceye kadar araçtaki alevlere yangın söndürme tüpleri ile müdahalede bulundular.

İtfaiye ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek kamyonette çıkan yangını büyümeden kontrol altına alıp söndürdü. Kaza ve araçtaki yangın nedeni ile Fethiye- Muğla karayolu kısa süreli olarak trafiğe kapandı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırlarken zaman zaman kapanan yolu kısmen trafiğe açıp rahatlattılar. Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Hacı Ramazan Demir'e sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

28 Tem 2015 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber